Εξαγωγική δραστηριότητα

H Sivar είναι κατασκευαστική εταιρεία και εξάγει τα προϊόντα της σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης, της Ανατολικής Ευρώπης, των Βαλκανίων, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Ο τομέας των εξαγωγών για την SIVAR αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας δραστηριότητα. Η εταιρεία μας εξάγει την γκάμα των προϊόντων της σε πολλές χώρες του εξωτερικού και διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία σε αυτό τον τομέα.

Η εταιρεία μας με τον σωστό σχεδιασμό των προϊόντων της, την μελετημένη συσκευασία και την πιστοποίηση σαν σημεία αναφοράς, έχει καταφέρει να σημειώσει σημαντική επιτυχία και πολυετή παρουσία, σε ένα περιβάλλον υψηλού ανταγωνισμού και εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών.
Η συνεχής αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας της SIVAR αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διαγράφοντας αισιόδοξες προοπτικές για τη μελλοντικη ανάπτυξη της εταιρείας.

Τα προϊόντα φορτώνονται απ’ευθείας από τα εργοστάσια μας, από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, φεύγουν από τις αποθήκες μας και παραδίδονται σε εσάς άμεσα, σε άψογη κατάσταση, με όποιον τρόπο μεταφοράς και να έχετε διαλέξει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες!