• Η Εταιρεία

 

Η εταιρεία SIVAR έχει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή μηχανημάτων εξαερισμού, μονάδων φιλτραρίσματος αέρα καθώς και στην ατασκευή μονάδων ανάκτησης ενέργειας.

Το φάσμα της κατασκευαστικής μας ικανότητας περιλαμβάνει φυγοκεντρικούς απορροφητήρες μονής αναρρόφησης (χαμηλής, μέσης και υψηλής πίεσης), φτερωτές, συστήματα καθαρισμού αέρα, μονάδες ενεργού άνθρακα, εναλλάκτες θερμότητας αέρα-αέρα, απορροφητήρες υψηλών θερμοκρασιών, εξαεριστήρες οροφής-τζακιού, απορροφητήρες έμμεσης κίνησης καθώς και πολλά από τα εξαρτήματα που είναι απαραίτητα σε κάθε εφαρμογή εξαερισμού και κλιματισμού.

Παράλληλα με τις τυποποιημένες σειρές προϊόντων που παράγει, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα σχεδιασμού και κατασκευής απορροφητήρων και φτερωτών με ειδικές προδιαγραφές και απαιτήσεις. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, που στελεχώνεται από έμπειρους μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους μηχανικούς, είναι πρόθυμο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πάνω σε κάθε πρόβλημα εξαερισμού που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας.

Τα εργοστάσια παραγωγής μας βρίσκονται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και είναι εξοπλισμένα με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Το άρτια εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εγγυάται την ποιοτική κατασκευή και διάθεση όλων των προϊόντων της. Απόδειξη της ποιοτικής αξίας των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών της SIVAR αποτελεί η πιστοποίηση της κατά το πρότυπο ISO 9001:2008, το πιο δημοφιλές πρότυπο παγκοσμίως. Επιπλέον τα προϊόντα μας συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις CE και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι σύμφωνα με τα αμερικάνικα πρότυπα ANSI AMCA 21085/ANSI ASHRAE 51-1985, τα πιο απαιτητικά της παγκόσμιας αγοράς.

Η συνεχής αύξηση των εξαγωγών σε πολλές χώρες του εξωτερικού αποτελεί την ισχυρή επιβεβαίωση της υψηλής ποιοτικής στάθμης που βρίσκονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας μας.

Η εταιρεία SIVAR παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις στον κλάδο του εξαερισμού- κλιματισμού και δίνοντας μεγάλη έμφαση στην συνεχή εξέλιξη και ανανέωση των προϊόντων της είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε ανάγκη των πελατών της. Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο του εξαερισμού, η εδραίωση διεθνών συνεργασιών σε μόνιμη και αποκλειστική βάση, έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση μιας πλήρους σειράς προϊόντων και εμπορευμάτων η οποία διαρκώς ανανεώνεται με ότι πιο σύγχρονο και ότι πιο ποιοτικό από άποψη υλικών και σχεδιασμού υπάρχει στην αγορά.

Η SIVAR, βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του χώρου της σε παγκόσμιο επίπεδο, διαγράφοντας σταθερά εξελικτική πορεία. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτή με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στις πιο ιδιαίτερες ανάγκες και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας.

Με εκτίμηση

Χαράλαμπος Σιούτας, Αναστάσιος Βαρβέρης

 

Πολυετή γνώση

H SIVAR αξιοποιόντας την πολυετή συσσωρευμένη γνώση της στην κατασκευή μηχανημάτων εξαερισμού, έχει την δυνατότητα κατασκευής ειδικών απορροφητήρων για κάθε βιομηχανική χρήση.
 

Ολοκληρωμένες λύσεις

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι ικανό και πρόθυμο να προσφέρει ολοκληρωμένενες λύσεις για την επιλογή του καταλληλότερου και οικονομικότερου εξαεριστήρα μέσα από την μεγάλη ποικιλία τύπων εξαεριστήρων όπως φυγοκεντρικοί, πιεστικοί, αξονικοί κλπ.
 

Ειδικές μελέτες

Με παροχές έως 250.000 m3/h έχουμε την τεχνογνωσία κατασκευής εξαεριστήρων για ειδικές εφαρμογές και απαιτήσεις. Η μελέτη και κατασκευή των εξαεριστήρων γίνεται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και προδιαγραφές της κάθε εγκατάστασης.
 

Μικρό κόστος
συντήρησης

Οι εξαεριστήρες της SIVAR είναι αποτέλεσμα πολυετούς σχεδιασμού και ανάπτυξης και συνδυάζουν τις υψηλές αποδόσεις, την εξοικονόμηση ενέργειας, την μεγάλη διάρκεια ζωής & το μικρό κόστος συντήρησης.
 

Κατασκευές κατά παραγγελία

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, κατά παραγγελία, φτερωτών διαφόρων τύπων (χαλύβδινες, αλουμινίου, ανοξείδωτες, με εμπρόσθιας κλίσεως πτερύγια, ακτινικές, οπισθοκλινείς, σιρόκο κλπ.) για ποικίλες  εφαρμογές.
 

Εξειδικευμένο
προσωπικό

Επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας με την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί στις πιο ιδιαίτερες ανάγκες και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας.