Φτερωτές – Κατασκευές φτερωτών κατά παραγγελία

Κατηγορία:

Περιγραφή

Η εταιρεία μας εκτός από τις τυποποιημένες σειρές φτερωτών που παράγει αναλαμβάνει την κατασκευή φτερωτών ειδικών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Βασικός προσανατολισμός μας είναι η απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης, πράγμα ιδιαιτέρως σημαντικό στην βιομηχανία αφού έχουμε μείωση του κόστους λόγω  ζημιών.

Το τεχνικό μας τμήμα είναι πρόθυμο να προτείνει στους πελάτες μας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τύπων, μεγεθών και υλικών την καταλληλότερη λύση έτσι ώστε να  επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Τύποι φτερωτών

Κατασκευάζονται πολλοί τύποι φτερωτών:

 με εμπρόσθιας κλίσεως πτερύγια
 με οπισθίας κλίσεως πτερύγια
 με πτερύγια κατά την ακτίνα
 με πτερύγια τύπου σιρόκο
 αξονικές κ.λ.π.

Όλες οι φτερωτές ειναι ζυγοσταθμισμένες στατικά και δυναμικά, σε πλήρως  αυτοματοποιημένη συσκευή ελεγχόμενη από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Υλικά κατασκευής

 χάλυβας
 ανοξείδωτος χάλυβας
 αλουμίνιο

Ειδικές κατασκευές

Εκτός απο τις τυποποιημένες σειρές φτερωτών που παράγει, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή κατά παραγγελία φτερωτών ειδικών προδιαγραφών βάση των  απαιτούμενων χαρακτηριστικών απόδοσης και των συνθηκών λειτουργίας. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλύουν σχεδόν κάθε τεχνικό πρόβλημα βοηθώντας τους ξεπεράσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από άστοχο αρχικό σχεδιασμό.

PDF / Τεχνικα
Χαρακτηριστικα